Giv en sang

Cantarellerne kan hyres som festligt indslag til din fest eller som sang til dit bryllup!

Er du ikke fan af den klassiske selskabssang eller mangler du bare et underholdende indslag til din fest – hvorfor så ikke hyre Cantarellerne?

Vi tager gerne rundt i landet og spreder god stemning – koret har base i Odense, og synger derfor helst til arrangementer på Fyn, men andre dele af landet kan også lade sig gøre.

Vi synger 3-5 sange som du selv er med til at vælge. Det er ikke alt der kan lade sig gøre, men spørg gerne.

For arrangementer på Fyn har vi en fast pris på 3000 kr. plus kørselsgodtgørelse som typisk ikke overstiger 600kr – skal vi til fx. Trekantsområdet, Sjælland, Tåsinge, Langeland eller lignende, eller ønsker du mere end 5 sange, aftaler vi en individuel pris.

Hvis du vil have Cantarellerne ud til en hel koncert vil prisen selfølgelig være anderledes.

 

Kontakt Cantarellerne på: cantarellerne@gmail.com, og oplys tid, sted og dato samt hvad du kunne tænke dig vi synger – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

“De gjorde det fantastisk! Alle vores gæster har rost dem. De skabet en magisk stemning i kirken til vores bryllup. Sangene var smukke og det var en perfekt fortolkning af “Anyone af Justin Bieber” de sang, da jeg kom op af kirkegulvet. Koret har vores varmeste anbefaling! især når man gerne vil have ens vielse får lidt mere og bliver mere personlig. Vi kan stadig ikke komme os over hvor perfekt det var at have Cantarellerne med og synge for os.” – Elisabeth Bonde, vielse 2021